Week 7

Deze keer zijn de portretjes gemaakt door Suseela Gorter, hartelijk dank daarvoor.

27-03-2017 De 3e wormkuur is vandaag gegeven. Afgelopen weekend zijn alle pupjes weer heerlijk geknuffeld, we hadden fantastisch weer, dat was extra genieten.  

28-03-2017 Vandaag hebben we de hekjes wat omgewisseld, zodat nu de hogere aan de voorkant staan.
Want onze kleinste dame klimt er overheen en liep vannacht in huis te paraderen, vermoedelijk gaat het haar nu niet meer lukken.

29-03-2017 Het is tijd voor de eerste enting, we gaan naar de dierenarts. Eerst krijgen zij allemaal een halsbandje om en dan een riempje er aan.
Bij de dierenarts aangekomen liepen ze eerst even rond te snuffelen maar al snel gingen ze allemaal liggen slapen. Ze zijn 1 voor 1 onderzocht, en allemaal gezond verklaard. Zij hebben nu allemaal een eigen paspoort.

 

01-04-2017 Een uitstapje naar het tuincentrum. Eerst werden alle pupjes weer voorzien van halsbandjes en riempjes, om vervolgens naar Bennekom te rijden. Daar aangekomen liepen een aantal pupjes enthousiast naar de ingang, de rest volgde snel. In de winkel werden ze uitgebreid geknuffeld door de klanten die aan het winkelen waren. In het buitengedeelte mochten ze los lopen/rennen, alles ontdekken. Toen de pupjes wat vermoeidheid vertoonden, hebben we het spul weer in de auto geladen en zijn naar huis gereden. Na een kort slaapje thuis, hebben ze hun buikje vol gegeten. Ze hebben volop genoten van dit uitstapje en wij ook.