Dracht

07-01-2017 Het is nu ruim 3 weken na de dekking, Yara is nog veel knuffeliger als anders en begint wat slecht te eten, dus het lijkt er wel op dat ze drachtig is, maar je weet het natuurlijk niet zeker. De afspraak voor de echo is gemaakt, dat gaat gebeuren op maandagavond 16 januari, het zou ook enkele dagen eerder kunnen, maar het kan zijn dat het dan niet goed te zien is, en omdat Yara het hèèl vervelend vindt, willen we het geen 2 keer doen, maar gelijk goed, dus dan maar een paar daagjes extra in spanning zitten.

16-01-2017 rond 21.00 is er een echo gemaakt, en daar waren veel pupjes te zien, wat we al vermoeden is dus nu bevestigd. Yara is drachtig en verwacht een groot nest.
Zij eet nog steeds slecht, af en toe spugen. Hopelijk gaat zij binnenkort beter eten.

26-01-2017 Yara is nu 6 weken drachtig. Ze begint al een aardig buikje te krijgen. Ze doet het allemaal wat rustiger aan,
01-02-2017 Al 7 weken drachtig nu. Het gaat allemaal niet zo snel meer, af en toe nog een sprintje met Eevee, maar ze moet al gauw opgeven. De werpkist staat al in de kamer, zodat ze daar weer aan kan wennen, maar Eevee vindt het een heerlijk plekje en ligt er vaak in.

10-02-2017 De laatste loodjes. Yara is erg zwaar, ze heeft moeite met opstaan, dat lukt bijna niet. we maken alleen nog wat kleine wandelingetjes, met een heel langzaam tempo. Sprintjes maken dat gaat echt niet meer.