Afscheid

Het lijkt nog zo kort geleden dat wij besloten om dit nestje eerder te plannen dan onze bedoeling was.
En nu gaan ze al uitvliegen. Ondanks verdrietige momenten is het weer een hele bijzondere periode geweest, waarvan wij volop hebben kunnen genieten. De hele ontwikkeling weer mee te maken van die hulpeloze wezentjes van net na de geboorte, tot die ondeugende boefjes bij het afscheid. Ook fantastisch om te zien hoe Eevee ook mee moederde, en zo lief voor de pupjes was, en Yara vond het allemaal prima. Dit nestje is nog specialer voor ons geworden nadat Anita en JanWillem Hoetmer besloten hebben om toch een achterkleinkindpupje van hun dierbare She-Ra in huis te halen. Wij zijn daar echt heel blij mee. We hebben weer hele fijne pupouders gevonden voor dit nestje, dat zal het afscheid nemen iets minder moeilijk maken. Wij willen hun bedanken voor het vertrouwen in ons als fokker en wensen ze alle goeds toe samen met hun pupje.

7-4-2017 Vandaag gaan de eerste pupjes ons verlaten. Pupje groen Cloud Yara’s Pride gaat als eerste. Cloud gaat in Purmerend wonen bij Rudi & Teresa van de Putte. Hij krijgt daar gezelschap van een poes, en zal regelmatig bezoek hebben van zijn oom Darwin (halfbroertje van Yara), ook zal zijn zusje Chica (pupje rose) hem regelmartig verblijden met haar aanwezigheid. Zijn roepnaam blijft Cloud.

Als 2e gaat pupje blauwwit Che-Ra Yara’s Pride uitvliegen. Zij is de grootste boef van het stel. Het zal stil worden zonder haar.
Zij gaat in Almere wonen bij de familie van Leeuwen,  en krijgt gezelschap van maar liefst 2 katten. Haar naam wordt Luna.

8-4-2017 Vandaag is het de beurt aan Chloë Yara’s Pride, pupje paars. Zij krijgt de naam Kaya, en gaat in Dordrecht wonen. Daar gaan Merel en Chris haar een heerlijk leventje bezorgen.

Als 2e gaat vandaag Pupje blauw, Cass Yara’s Pride. Hij gaat bij Jan & Bregje Buurman wonen in Huissen.
Ook hij krijgt gezelschap van een poes. Zijn naam wordt Dirk.

Het laatste pupje van vandaag gaan wij brengen naar Arnhem, dat is pupje zwart, Cheff Yara’s Pride.
Hij gaat daar wonen bij Suus Gorter en krijgt de naam Luuk. Ook Yara was bij het afscheid wat het op deze manier ook wel bijzonder maakte.

9-4-2017 Deze ochtend is het de beurt van pupje roodwit om ons te verlaten. Chiva Yara’s Pride gaat wonen in Vleuten, bij Angelique, Rogier en Kick van Vught. Zij krijgt de naam Lizzy.

Als 2e vandaag gaat Chica Yara’s Pride, pupje rose uitvliegen. Dit voelt niet echt als een afscheid. Wij zullen haar nog wel eens over de vloer krijgen.
Zij gaat in Breukelen wonen bij Anita en JanWillem Hoetmer. Zij krijgt daar gezelschap van Shanti en haar Oma Ayla. Haar roepnaam blijft Chica.

Als laatste gaat pupje geel, Charity Yara’s Pride het nest verlaten. Zij gaat mee naar Maarssen met Carolien, Roberto, Daniel en Fabio.
Haar naam wordt Sarah.