Week 8 +

1310 Jay -Jay kwam vandaag op bezoek om naar zijn mooie pupjes te kijken. Hij is er zeer trots op. De pupjes waren heel blij om papa te ontmoeten.

1510  De deur zit dicht geen probleem hóór we gaan wel door het kattenluik.

 

18-10  Gisterenavond hebben we 2 pupjes in een bench gedaan want zij ontsnappen steeds en lopen dan de hele nacht rond in huis. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Het ging eigenlijk heel goed. Vanochtend was de bench nog schoon, de pupjes gelijk naar buiten gedaan daar deden ze netjes hun behoeften en ze kwamen zelf weer binnen via het kattenluik. Wat een slimme pupjes.

19-10 Er zijn al 4 pupjes naar hun nieuwe baasjes gegaan zie afscheid.
We zijn met de laatste 3 pupjes een wandeling wezen maken naar mijn moeder. Het was even wennen aan de riempjes maar ze liepen al snel vlot mee. Wel moest er onderweg uitgebreid overal aan gesnuffeld worden Het was een hele belevenis voor ze.

25-10 Vandaag is er weer een pupje weggegaan en nu is alleen pupje blauw er nog. Hij gaat vannacht in de bench slapen.

26-10  Vanmorgen een uitstapje gemaakt naar mijn schoonmoeder in Wageningen met pupje blauw en Yara. Hij was heerlijk rustig in de auto.
Ook daar in huis heeft hij zich voorbeeldig gedragen. Samen met Yara de tuin onderzoeken, vond hij ook zeer interessant.