Week 7

0610 De pupjes hebben hun 3e wormkuur gehad.

0710 De pupjes hebben hun eerste uitstapje gehad met de auto naar de dierenarts. Ze zijn uitgebreid onderzocht en hebben hun eerste enting gekregen. Door onverwachte omstandigheden kon ik er zelf helaas niet bij zijn, maar Marina heeft gelukkig foto’s gemaakt. Met 5 kattenververvoersmanden (1 kunnen lenen) en 2 hondjes los op schoot zijn Tonny en Marina op pad gegaan. Het ging prima in de auto en ze hadden het goed naar hun zin in de praktijk. Ze zijn allemaal gezond verklaart. Het was wel erg vermoeiend voor ze, want ze waren zo moe dat ze thuis niet meer wilde eten, en gelijk in slaap vielen.

1010  Wij zijn in de avond met de pups naar Bennekom gereden naar een tuincentrum. Allemaal een halsbandje en een riempje om en toen met zijn allen de auto in. Er was hulp genoeg om de pups uit de auto te halen. Aan een riempje lopen viel nog niet mee daar moet nog wel wat mee geoefend worden.
Ze waren even onder de indruk bij het binnengaan van de winkel maar al snel voelde ze zich daar prima thuis en gingen op onderzoek uit. Ze kregen genoeg aandacht maar dat is ook wel logisch ze zijn zo schattig om te zien. Na zoveel nieuwe dingen te moeten onderzoeken, veel aandacht gekregen te hebben waren ze zeer vermoeid en gingen liggen slapen, het was duidelijk tijd om weer naar huis te gaan.