Afscheid

Het lijkt zo kort geleden dat de pupjes zijn geboren, en nu gaan ze al “uitvliegen”. Wij hebben ze met veel hulp van Yara zo goed mogelijk verzorgd en zijn begonnen met de socialisering. Het zijn hele mooie pupjes .Het was af en toe wel even hectisch vooral in de ochtend maar we hadden dit voor geen goud willen missen. Het was echt genieten. We zullen ze heel erg gaan missen. We hebben uiteraard vertrouwen in de pupouders dat zij “onze” pupjes een goed leven gaan geven. Wij willen de pupouders bedanken voor het vertrouwen in ons en wensen hen alle wijsheid toe met het opvoeden van hun “kroost”.

 

17-10-2014 Het eerste pupje dat ons gaat verlaten is pupje roze met de naam Atesh Yara’s Pride. Zij gaat de roepnaam Yeira krijgen wat een beetje klinkt als Yara. Yeira gaat wonen in Winterswijk bij Michelle en Coen.

18-10 Vandaag gaan we afscheid nemen van 2 pupjes, pupje geel Ayla Yara’s Pride, die toch wel een heel speciaal plekje heeft in ons hart, zij is Yara’s eerstgeborene en een heel ondernemend pupje. Zij zal door het leven gaan met de naam Flynn.
Zij gaat met Stijn en Marjolein wonen in Terheijden.

Het andere pupje wat vandaag weg is gegaan is pupje zwart Ay-Jay Yara’s Pride. Ook hij is een hele ondernemende pup, samen met pupje geel waren zij echte ontsnappingskunstenaars. Hij gaat de naam Ghost dragen en bij Diana en Mike wonen in Huissen.

19-10 Vanochtend is pupje rood Ayden Yara’s Pride uitgevlogen. Pupje rood is een grote vent van 7 kg.
Deze mooie pup gaat ook in het dagelijks leven de naam Ayden dragen. Ayden gaat een heerlijk leven krijgen bij Liesbeth in Oudewater.

22-10 Pupje groen Ambar Yara’s Pride gaat ons vandaag verlaten. Na lang beraad bij de familie Hordijk is besloten om hem de naam Skye te geven. Skye gaat in Zevenhuizen wonen samen met Monique Laura en Sander. Hij zal daar gezelschap krijgen van 2 poezen.

25-10 Vanmiddag was het de beurt van pupje paars Angelo Yara’s Pride om het nest te verlaten.
Deze mooie pup was èèn van de lichtste met de geboorte, en de eerste weken maar is nu uitgegroeid tot een flinkerd van ruim 7 kg.
Pupje paars krijgt de naam Kick en gaat wonen in Urecht bij Daan en Marion en hun 3 zonen Cas, Guus en Otto en krijgt daar ook gezelschap van een  poes.

02-11 Als laatste hebben we vandaag afscheid genomen van pupje blauw Ace Yara’s Pride. Ace is een geweldig leuk hondje die we  erg gaan missen. Hij krijgt de naam Youp. Youp gaat in de Heurne wonen samen met Tamara, Ralph en hun 4 kinderen. Hij zal daar ook nog gezelschap krijgen van kippen en 3 pony’s.