Triest

17 november vandaag was het een hele trieste dag. Pupje groen het mooie stevige reutje is overleden tengevolge van een trauma (longperforatie door een ingedeukt borstkastje).
Nadat we merkte dat hij niet wou drinken en wat koud aanvoelde en ook was afgevallen zijn we zo snel mogelijk naar de dierenarts gegaan. Die gaf al gelijk aan dat hij het vermoedelijk niet zou halen 
Ze hebben hem in de couveuse gelegd en vocht toegedient. Aan het eind van de middag kregen we een telefoontje dat hij nu goed op temperatuur was en het er wat beter uit leek te zien. Zijn toestand was het gevolg van een ingedeukt borstkastje, er kwam ook wat bloed uit zijn neusje wat afkomstig was van de longetjes. Ondanks dat gaf hij hem nu toch een kans van 50%. Dan heb je toch weer wat hoop. Rond 20.30 werden we opnieuw gebeld met nu heel slecht nieuws, het pupje was toch overleden. Ondanks dat we het nestje niet alleen laten ook niet ‘s nachts kan zoiets toch gebeuren, je weer dat van tevoren maar het is in en in triest als dat dan bij jou gebeurd. Hij heeft maar 1 dagje mogen leven. We hebben hem de naam beloved gegeven. We moeten dit verdriet zo snel mogelijk zien los te laten want anders kunnen we niet genieten van de andere pupjes en zouden we hen tekort doen en dat willen we uiteraard niet.